TOD, haziranda yepyeni içerikleri ekranlara getiriyor

TOD, yaza girerken yepyeni orijinal içerikleri, dizileri ve Türkiye’de ilk kez gösterilecek filmleri haziran ayında ekranlara getirecek.

TOD, haziranda yepyeni içerikleri ekranlara getiriyor

TOD, haziran ayında ilk sezonu büyük ilgi gören ve meşhur kült dizi “Star Trek” hayranlarına nostalji yaşatan “Star Trek: Strange New Worlds” dizisinin merakla beklenen 2. sezonunu izleyicilerle buluşturacak. Filmlerde ise, 2022 yılının gişede en çok ses getiren ve eleştirmenlerden tam puan alan korku filmlerinden Parker Finn imzalı “Gülümse (Smile)”, Oscar ödüllü “Kapan (Get Out)” ve “Biz (Us)” filmleriyle korku sinemasına toplumsal mesajlarla örülü fantastik bir tarz getiren Jordan Peele imzalı nefis korku filmi “Hayır (Nope)” filmlerini haziran ayında TV’de ilk kez ekranlara getirecek. TV’de ilk kez yayınlanacak filmler arasında ayrıca denizlerin en cesur kaptanlarından biri olan Kaptan Porsuk ve ekibinin tarihi bir hazineyi bulmak için yaşadıkları büyük macerayı anlatan “Kaptan Porsuk Kayıp Hazinenin Peşinde (Two Buddies and a Badger: The Great Big Beast)” animasyon filmi, TOD izleyicilerine aile boyu ekran keyfi sunacak.

Sedef’e Yemeğe Bekleriz: Sedef İybar evinin kapılarını açarak mutfaktaki maharetini misafirleriyle paylaşıyor. “Sedef’e Yemeğe Bekleriz”de izleyiciler ilk önce İybar’ın mutfağına konuk olup damakta iz bırakan lezzetlerin nasıl ortaya çıktığına şahit olacak ardından yemek masasına geçip birbirinden ünlü konukların yüzleri gülümseten sohbetine eşlik edecek. Yepyeni TOD ORIGINALS içeriği “Sedef’e Yemeğe Bekleriz”, 9 Haziran’dan itibaren her Cuma iki yeni bölümüyle TOD ekranlarında olacak. 

Heyecan, gerilim ve macera dolu diziler

Kaptan Christopher Pike (Anson Mount), Bilim Subayı Spock (Ethan Peck) ve Genel Subay Bir Numara’nın (Rebecca Romijn) maceralarını anlatan ve meşhur kült dizi Star Trek hayranlarına müthiş bir nostalji keyfi yaşatan “Star Trek: Strange New Worlds” dizisinin, bilimkurgu hayranları tarafından merakla beklenen 2. sezonu haziran ayında TOD ek “Star Trek: Strange New Worlds”, Amerika’dan yalnızca 24 saat sonra ve 16 Haziran tarihinden itibaren, her Cuma yeni bölümüyle, TOD ekranlarında yayınlanacak.

Başrolde Michael Dorman’ın rol aldığı, dünya çapında 10 milyondan fazla roman satan Amerikalı yazar C.J.Box’un aynı adlı çok satan roman serisinden uyarlanan ve Wyoming’deki küçük bir kırsal kasabada koruculuk yapan bir adam ile ailesinin başından geçen olayları konu alan “Joe Pickett”, 2. sezonuyla 7 Haziran’dan itibaren, her Çarşamba yeni bölümüyle, ekranlarda.

Stephanie Savage ve Josh Schwartz tarafından yaratılan, fantastik ve sırlarla dolu ünlü dizi “Nancy Drew”, 4. sezonuyla final yapıyor. “Nancy Drew” son sezonuyla, 9 Haziran’dan itibaren her Cuma yeni bölümüyle, TOD ekranında olacak.

Ses getiren filmler

2022 yılında tüm dünyada 217 milyon dolardan fazla hasılat yapan, Parker Finn’in yazıp yönettiği izleyiciyi soluksuz bırakan korku filmi “Gülümse (Smile)”, Dr. Rose Cottter (Sosie Bacon) karakterinin bir hastanın tuhaf ve travmatik deneyimine şahit olduktan sonra yaşamaya başladığı anormal ve ürkütücü deneyimleri, müthiş görsel efektlerle ve tırmanan bir gerilimle sunuyor. “Gülümse (Smile)”, sinemalardan sonra ilk kez 11 Haziran tarihinde, TOD ekranlarında olacak

TOD ekranlarında TV’de ilk kez ekrana gelecek animasyon filmi “Kaptan Porsuk Kayıp Hazine’nin Peşinde (Two Buddies and a Badger: The Great Big Beast)”, baş karakter Kaptan Porsuk ve ekibinin, tarihi bir hazineyi bulmak için zorlu bir yolculuğa çıkışını konu alıyor. “Kaptan Porsuk Kayıp Hazine’nin Peşinde (Two Buddies and a Badger: The Great Big Beast)”, ilk kez 6 Haziran Salı günü, ekranlara çıkacak.

Akademi ödüllü senarist- yönetmen Jordan Peele’nin imzası taşıyan bilimkurgu korku filmi “Hayır (Nope)”, TOD ekranlarında haziran ayının heyecan dolu filmleri arasında yer alıyor. “Hayır (Nope)”, sinemalardan sonra TV’de ilk kez 19 Haziran Pazartesi, TOD ekranlarında yayınlanacak.

,Hibya Haber Ajansı