Borusan Contemporary çocuk atölyeleri Perili Köşk'te gerçekleşecek

Borusan Contemporary’nin, Perili Köşk’te gerçekleştirdiği birbirinden keyifli çocuk atölyeleri devam ediyor! 3 Haziran’da gerçekleşecek iki yeni atölyede farklı yaş gruplarından çocuklar Borusan Contemporary’nin güncel sergilerinde

Borusan Contemporary çocuk atölyeleri Perili Köşk'te gerçekleşecek

Borusan Contemporary’nin farklı yaş gruplarındaki çocuklara yönelik atölyeleri, küçük sanatseverlere hem eğlenebilecekleri hem de öğrenebilecekleri bir ortam sunuyor. 3 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek iki atölyede 6-8 ve 8-11 yaş aralığındaki çocuklar, Hibrit Mekanlar ve Kaosun Eşiği sergilerini gezdikten sonra yaratıcı çalışmalara imza atacak.

Rakamlar ve renklerle bütünleşen bir atölye

3 Haziran Cumartesi günü saat 11.00’de 6-8 yaş grubuna yönelik düzenlenecek “Rakamların Rengi” atölyesi UVA: Kaosun Eşiği sergi turu ile başlayacak ve atölyede çocuklara belirli rakamlar verilecek. Atölyenin ilk aşamasında aynı rakamlara sahip olan çocuklar bir grubu temsil edecek ve bu grubun renkleri ile eşleşecekler. Ardından, gruplar üç farklı malzeme ile Akış Resimleri’ne benzeyen renk geçişli panolar tasarlayacaklar.

Tek tuval, dört desen

3 Haziran Cumartesi günü saat 13.00’te 8-11 yaş grubuna yönelik düzenlenecek “Tek Tuval Dört Desen” atölyesi Hibrit Mekanlar sergi turuyla başlayacak. Sanatçı Sol Lewitt’in geometrik formları ve canlı renkleri atölyeye ilham verirken az dokunuş, çok etki prensibi üzerinden ilerlenecek etkinlikte, her çocuk kendisine verilen tuvali dört farklı desen üretmek için kullanacak.

,Hibya Haber Ajansı